Čeprav sem po poklicu diplomantka mednarodnih odnosov, me je pot hitro zanesla na IT področje. Delala sem kot kadrovnica v startupu v Nemčiji, kjer sem se specializirala za iskanje in najemanje programerjev. Videla sem na stotine življenjepisov, tako dobrih kot slabih. Po vrnitvi v Slovenijo sem se odločila ustanoviti svoje podjetje in pomagati različnim IT specialistom, da razvijejo svoj potencial.

Kot zunanja sodelavka sourcam in recruitam za različne domače in tuje agencije in podjetja, in iščem IT specialiste iz celega sveta.

Moja digitalna pismenost in poznavanje administrativnih orodij sta me spodbudili k prijavi na Podjetno Primorsko 2019, ki jo organizira Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske. S svojo idejo o digitalizaciji administracije za mikro in mala podjetja sem se uvrstila v finale.

Veselim se sodelovanja tako s programerji in drugimi IT specialisti, ki iščejo nove izzive, agencijami in podjetji, ki potrebujejo nove ideje pri iskanju programerjev, kot tudi mikro in majhnimi podjetji, ki bi si želela digitalizirati poslovanje in optimizirati delovne procese.

Sara

Hvala za sporočilo!